Nieuwe Theaterschool in het Akoesticum in Ede

De Theaterfabriek gaat van start in het Akoesticum!

Vanaf september zal theaterschool de Theaterfabriek haar deuren openen in het Akoesticum, met een breed scala aan theatergroepen.

De Theaterfabriek belooft dé plek te worden voor theaterliefhebbers van alle niveaus en leeftijden. Of je nu net begint met acteren of al ervaren bent, bij de Theaterfabriek krijg je een seizoen lang (september tot juni) inspirerende theaterlessen.

Bij de Theaterfabriek wordt er gewerkt aan jouw acteervaardigheden, worden diverse theatertechnieken onderzocht op de toneelvloer en bovenal wordt er ontzettend veel plezier beleefd! Daarnaast wordt er ongeveer de helft van het seizoen gewerkt aan een opwindende voorstelling die eind mei/begin juni 2025 op de planken zal komen.

Bij de Theaterfabriek staat iedereen centraal. Of je nu bruisend van zelfvertrouwen bent of nog wat onzeker op het toneel staat, bij de Theaterfabriek bieden wij een veilige en fijne omgeving waarin jij jezelf kunt zijn en kunt groeien als speler!

Gedurende het seizoen wordt er samen gewerkt aan een eindvoorstelling onder leiding van onze ervaren theatermaker en regisseur, Joery Elfvering. Joery heeft een mooie staat van dienst opgebouwd met producties voor diverse leeftijden en groepen. Met zijn expertise en passie zorgt hij voor een onvergetelijke theaterervaring. Naast het maken van jeugdtheaterproducties werkt Joery ook met jongeren en volwassenen aan theaterprojecten, workshops en producties.

Vanaf september start de Theaterfabriek met twee groepen:

Woensdagmiddag (m.u.v. schoolvakanties):

Tandwielen (8+) – 15:00 tot 16:30 uur

Schakelaars (12+) – 16:30 tot 18:00 uur

Naast deze groepen lanceren we ook onze Productielijn. Hier gaan we gedurende het seizoen nieuwe producties ontwikkelen, ook voor 18+ spelers! De eerste productie staat al in de startblokken en we zijn binnenkort op zoek naar enthousiaste auditanten.

Ben jij klaar om jouw passie voor theater te ontdekken en te delen? Sluit je dan aan bij de Theaterfabriek en maak van jouw dromen werkelijkheid!

Aanmelden kan via www.theaterfabriek.nl of via een inschrijfformulier na afloop van de workshop.

Kennismaken met de Theaterfabriek Op 30 juni zal de Theaterfabriek gave, korte kennismakingsworkshops geven in het Akoesticum. Ook geven we een kleine indruk door een korte inkijk te geven bij een scène die we aan het repeteren zijn!

14:00 – 14:30 – Workshop ‘Koninklijke hamster’

15:00 – 15:30 – Open repetitie ‘Verhuizen’ (mini voorstelling)

16:00 – 16:30 – Workshop ‘De Machinekamer’

 

Cookieinstellingen