Boostervaccinatie voor medewerkers Ziekenhuis Gelderse Vallei

Foto:

EDE – Woensdag zijn we gestart met de boostervaccinatie voor onze eigen medewerkers. Met de boosterprik kunnen zij zichzelf en daarmee onze patiënten beter beschermen.

Collega Elke Arts, arts-assistent chirurgie, haalde woensdagochtend als één van de eersten haar prik: “Ik ben heel blij dat ik vandaag de boosterprik heb mogen ontvangen. Juist nu de besmettingen maar blijven oplopen en de drukte in ons ziekenhuis enorm toeneemt, wil ik extra beschermd zijn tegen corona. We hebben echt alle handen aan het bed nodig, dus als ik iets kan doen om daaraan bij te dragen, grijp ik die kans meteen. Ook voor de patiënten en mijn naasten thuis is het fijn dat ik dankzij de boosterprik extra beschermd ben.”

Niet alleen de zorgverleners met direct patiëntencontact kunnen een afspraak maken, ook medewerkers van de schoonmaakdienst ISS krijgen een uitnodiging.

U kunt ook helpen

U kunt ons en uzelf ook helpen door u te houden aan de maatregelen in het ziekenhuis. Kom niet naar het ziekenhuis als u klachten heeft die horen bij corona. Volg onze bezoekregels. Wanneer u ons ziekenhuis bezoekt, vragen we u met klem om 1,5 meter afstand te houden en een medisch mondneusmasker te dragen. Deze kunt u bij de ingang zelf pakken. Daar vindt u ook handalcohol, voor de juiste handhygiëne. En wist u dat u ons ook helpt door alle maatregelen te volgen in uw familie- of vriendenkring? Want het is nog steeds zo dat de meeste besmettingen thuis plaatsvinden. Tot slot benoemen we dat vaccineren echt helpt. Wij stimuleren vaccinatie. We vragen u een weloverwogen keuze te maken. Mocht u zorg nodig hebben, weet dan dat wij iedereen helpen zonder onderscheid naar vaccinatiestatus.

We zijn ervan overtuigd dat we alleen samen het coronavirus onder controle kunnen krijgen. Begrip hebben helpt. Regels volgen ook. Blijf gezond. #samenvoorelkaar

 

Reacties

Cookieinstellingen