Veluwe Fiets 4-daagse Otterlo bestaat 10 jaar

OTTERLO – Heerlijk, een paar dagen fietsen door het prachtige gebied rond Otterlo, de Poort van de Veluwe, pauzeren op een mooi plekje in de zon: dat klinkt toch fantastisch. Talloze toeristen uit heel Nederland en enkele uit Duitsland en België doen dan ook elk jaar weer mee aan de Veluwefiets4-daagse Otterlo

Maar ook voor inwoners van Otterlo zelf en omgeving is het de moeite waard. Ontdek nieuwe plekjes, fiets over onbekende routes en bekijk de omgeving eens met andere ogen.

En voor wie vier dagen fietsen te veel vindt: één of twee dagen meedoen is ook mogelijk. Op de gewone fiets of e-bike, met een papieren routebeschrijving of met gebruik van de app: ontspannen fietsen in een van de mooiste streken van ons land.

We fietsen ook een dag door het Nationaal Park De Hoge Veluwe, langs het prachtige Jachtslot St.-Hubertus en het Museonder een bezoek aan het museum is ook mogelijk (tegen betaling of museumjaarkaart)

Het is dit jaar voor de 10de keer, dus hebben we wat leuke extra`s voor jullie, zoals een optreden van een Matrozenkoor uit Apeldoorn en de Roofvogelshow uit De Valk (je weet wel, die van Vitesse) en op de laatste dag nog een grote verloting.

We hopen er met z`n allen een mooie week van te maken van 3 t/m 7 juli (woensdag vrij)

Opgeven en de info vind je op www.veluwefiets4-daagseotterlo.nl, en kan ook op 3 juli nog bij de inschrijfbalie.

Hopen jullie te zien in Otterlo op de Veluwe

 

Cookieinstellingen