Provinciale Staten vergaderen op 28 februari 2024 over gebiedsprocessen en omgevingsdiensten

Foto:

Provinciale Staten houden oordeelsvormende bijeenkomsten op woensdag 28 februari 2024. Daarbij gaan zij in gesprek met Gedeputeerde Staten over diverse onderwerpen, waaronder gebiedsprocessen, omgevingsdiensten en zonnepanelen. De Oordeelsvorming biedt ruimte tot inspraak door belanghebbenden.

Volg alle oordeelsvormende bijeenkomsten van 28 februari
De agenda en de bijbehorende stukken staan in het Stateninformatiesysteem. Vergaderingen zijn online te volgen via gelderland.stateninformatie.nl en er is bij alle bijeenkomsten ruimte voor publiek op de publieke tribune.

Inspraak bij Oordeelsvorming
Tijdens oordeelsvormende bijeenkomsten zijn inwoners en (andere) belanghebbenden welkom om hun mening over de onderwerpen op de agenda kenbaar te maken aan Statenleden. Aanmelden voor inspraak bij de Oordeelsvorming kan tot uiterlijk maandag 26 februari om 12.00 uur bij de Statengriffie via [email protected]. Dat geldt niet voor het agendapunt ‘Grenzen aan de wolf in Gelderland’ van het cluster Natuur en Landbouw. De bespreking daarvan is een hervatting van het gesprek dat tijdens de oordeelsvormende bijeenkomst van woensdag 17 januari plaatsvond. Toen was er mogelijkheid tot inspraak.

Over Provinciale Staten
Provinciale Staten zijn het hoogste bestuursorgaan van provincie Gelderland. De Statenleden vertegenwoordigen de inwoners van Gelderland, bepalen in hoofdlijnen het beleid van de provincie en houden toezicht op de uitvoering ervan. De Staten hebben samen één doel: een gezond, veilig, schoon en welvarend Gelderland voor haar inwoners.

 

Cookieinstellingen