Succesvolle Diplomering op de J.H. Donnerschool: Een Stap Vooruit voor Onze Leerlingen

Foto: J.H. Donnerschool

De J.H. Donnerschool heeft dit jaar met trots een nieuwe lichting geslaagde leerlingen in het zonnetje gezet. Maar liefst 30 leerlingen hebben met succes hun diploma behaald. Dit omvat 19 leerlingen die het vmbo-traject hebben voltooid en 11 leerlingen die geslaagd zijn voor de MBO-1 Entreeopleiding.

De J.H. Donnerschool, een school voor speciaal onderwijs, biedt een veilige en stimulerende leeromgeving voor leerlingen die extra ondersteuning nodig hebben. Het doel is om elke leerling te helpen zijn of haar volledige potentieel te bereiken en een stevige basis te leggen voor de toekomst. De leerlingen komen naar deze regioschool uit o.a. uit de gemeenten Barneveld, Ede, Veenendaal, Nijkerk, Amersfoort, Bunschoten, Woudenberg, Scherpenzeel en Leusden.

Het vmbo-traject (voorbereidend middelbaar beroepsonderwijs) bereidt leerlingen voor op een breed scala aan beroepen en vervolgopleidingen. De 19 geslaagde vmbo-leerlingen ontvangen hun officiële diploma van De Meerwaarde, een belangrijke partner van onze school. Eén leerling krijgt nog een herkansing, deze wensen wij heel veel succes met de tweede kans!

De MBO-1 Entreeopleiding is gericht op jongeren die nog geen startkwalificatie hebben. Het biedt hen de kans om door te stromen naar een mbo-opleiding op niveau 2 of direct de arbeidsmarkt op te gaan. Met hun diploma op zak hebben deze 11 leerlingen nu de mogelijkheid om hun loopbaan voort te zetten en verdere stappen te maken in hun persoonlijke ontwikkeling.

Deze prestaties markeren een belangrijk moment in het leven van onze leerlingen en hun families. Wij zijn trots op de inzet en het doorzettingsvermogen van al onze leerlingen en kijken vol vertrouwen naar hun toekomst.

Kortom, een prachtig resultaat om te vieren!

 

Cookieinstellingen