Online informatieavond 3 en 4 juni – glasvezel in Scherpenzeel

Foto: DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk voert momenteel campagne voor glasvezel in Scherpenzeel. Als 25% van de inwoners ‘ja’ zegt tegen de aanleg van een glasvezelnetwerk en vóór 13 juli 2020 een abonnement afsluit bij één van de telecomaanbieders komt er glasvezel.

Online informatieavond

Op 3 en 4 juni om 19.30 uur organiseert DELTA Fiber Netwerk een online informatieavond voor de inwoners van Scherpenzeel. Tijdens deze online informatieavond vertellen we meer over glasvezel, ons aanbod en de glasvezelcampagne. Ook is er ruimte voor het stellen van vragen. Meer informatie is te vinden op www.gavoorglasvezel.nl. Aanmelden voor de online informatieavond kan via https://deltafiber.webinargeek.com/scherpenzeel. U ontvangt op de dag zelf dan een e-mail met een link naar de online informatieavond.

Over DELTA Fiber Netwerk

DELTA Fiber Netwerk (voorheen Glasvezel buitenaf) is onderdeel van DELTA Fiber Nederland, het moederbedrijf van de telecomaanbieders DELTA en Caiway. DELTA Fiber Nederland is eigendom van de Zweedse investeerder EQT. Inmiddels de grootste glasvezelprovider van Noord-Europa. DELTA Fiber Netwerk legt voortdurend nieuwe netwerken aan, voornamelijk in Randstedelijke gebieden en plattelandsregio’s. Al meer dan 650.000 woningen en bedrijven zijn aangesloten en hebben de beschikking over snel internet.

Cookieinstellingen