Bezoek Koning Willem-Alexander en koningin Máxima

robin utrecht
robin utrecht
Foto: Gemeente Scherpenzeel Facebook

SCHERPENZEEL – Koning Willem-Alexander en koningin Máxima arriveren op 31 augustus rond 11:30 uur in Park Scherpenzeel. Voor en na hun bezoek aan Huis Scherpenzeel is er kort de gelegenheid om het koningspaar te begroeten.

Handig om te weten:

U kunt in het publieksvak staan dat te bereiken is via de Burgemeester Royaardslaan. Er is ruim plaats, we sluiten de ingang als het vak vol is.

Heeft u een handicap? Dan kunt u plaatsnemen voor het Koetshuis in het park. Geef dit aan bij de publieksbegeleiders bij de ingang van het park (herkenbaar aan het gele hesje). Hier kunt u op een verharde ondergrond staan in plaats van op het gras. Let wel: zicht op het koningspaar is niet gegarandeerd en ook hier geldt: vol=vol.

Kom lopend of op de fiets

We adviseren om zoveel mogelijk lopend of op de fiets naar het park te komen. Uw fiets kunt u stallen op het parkeerterrein van Boschzicht aan de Burgemeester Royaardslaan.

U kunt niet in het park parkeren. De parkeerplaats in het park is vanaf 7.00 uur gesloten. Ook in de Burg. Royaardslaan kunt u vanaf 7.00 uur niet meer parkeren. Hier geldt een stopverbod. Komt u met de auto, parkeer dan bij De Breehoek (Marktstraat 59). Met pijlen is de looproute naar Park Scherpenzeel aangegeven.

: RVD _ Robin Utrecht

 

Cookieinstellingen