7 Continenten Restaurant in het Centrum Ede

EDE- Deze zomer komt er in Ede een 7 Continenten Restaurant in het Centrum. Het restaurant wordt gevestigd in het oude V&D pand.

De verbouwing is al aan de eindfase begonnen en de verwachting is dat het restaurant in juli geopend wordt. Het is een aanwinst voor Ede en omgeving.

Ede.nieuws.nl heeft alvast een film interview gemaakt met de bedrijfsleider René Turk van het restaurant, hij zal u alvast het één en ander vertellen.

Bij Restaurant 7 Continenten waant u zich in een korte tijd in alle continenten van de wereld. Zo ervaart u alle populaire gerechten uit de prachtigste landen zonder uren in het vliegtuig door te brengen.

Restaurant 7 Continenten heeft de chef-koks op pad gestuurd voor u, en zo van ieder land de lekkerste recepten meegenomen naar Ede. Ervaar onze speciale hamburgers overgevlogen uit de USA, Sjasliek uit Zuid-Korea, Shoarma uit Turkije en de lekkerste pasta’s uit Italië maar er is nog véél meer te ontdekken en vooral doordat wij diverse recepten uit verschillende seizoenen ontwikkeld hebben, ervaart u bij ieder bezoek nieuwe gerechten.

Op de website van het 7 Continenten Restaurant kunt u alvast kijken, wat u te wachten staat. Een Wereld Restaurant!

Beginpagina

Achterdoelen 25
6711 AV Ede

[email protected]

 

 

Cookieinstellingen