112

Verdachte aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij een steekincident in Scherpenzeel

Foto: Persbureau LDG Fotografie

Scherpenzeel – De Duitse politie heeft op maandagochtend 18 maart een 34-jarige man aangehouden. Hij wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij een steekincident aan de Dorpsstraat op zondag 17 maart. Hierbij raakten een man van 19 jaar en een man van 23 jaar zwaargewond.

Rond 10:15 uur kreeg de politie een melding van een steekincident in de omgeving van de Dorpsstraat. Agenten troffen twee slachtoffers aan met verschillende steekwonden. Zij zijn allebei naar het ziekenhuis overgebracht. Er is een onderzoek gestart en na een goede samenwerking met de Duitse politie is in Duitsland een 34-jarige man zonder vaste woon- of verblijfplaats aangehouden.

Onderzoek

De recherche gaat verder met het onderzoek. De verdachte moet worden overgeleverd naar Nederland en zal daarna verhoord worden. Ook wordt er met getuigen gesproken. Daarnaast wordt er gekeken of er camerabeelden beschikbaar zijn die het onderzoeksteam kunnen helpen. Uit het onderzoek zal meer duidelijk moeten worden wat er zich precies heeft afgespeeld en wat de aanleiding daarvoor was. De 34-jarige man is in verzekering gesteld voor verder onderzoek.

Getuigen

Bent u getuige geweest van het incident en heeft u nog niet met de politie gesproken? Dan komen we graag met u in contact. Ook als u meer informatie heeft over het steekincident komen we graag met u in gesprek. Dat kan via 0900-8844 of via Meld Misdaad Anoniem via 0900-7000.

Politie.nl

Cookieinstellingen